Een mooie vrijdag in juli

Mijn naam is Coby en werk al sinds 10 jaar bij een financieel adviesbureau net buiten een klein dorp. Er werken 12 mensen bij het bureau allemaal in de leeftijd van 20 tot 40 jaar. 4 vrouwen en 8 mannen. Ik ben 32 jaar jong, heb donker bruin haar en een lekker figuurtje. Ben reeds 5 jaar getrouwd en heb nog geen kinderen. M`n sexleven met m`n man is goed en ik kom niets tekort. Kijken vaak een ondeugend filmpje en vrijen daarna lekker met elkaar. Soms gebruiken we ook wat speeltjes om het vrijen spannender te maken. Ik ben van nature een rustig persoon maar heb m`n mondje ook bij me als dat nodig is. Het was vrijdag. Gelukkig de laatste dag van de week en daarna eindelijk weekend. Ik had al een rot week achter de rug en een hoop gezeur gehad van diverse klanten. Het is dat ik gezellige collega`s heb anders was ik al lang gestopt met dit werk. De dag kroop voorbij en ik werd er niet gezelliger op. Ik begon ook m`n collega`s af te snauwen. De normaal geplaatse opmerkingen en pesterijen schoten verkeerd. Normaal lachte ik erom en maakte een flauwe of harde opmerking terug. Soms liet een collega een pen vallen als hij zag dat je een kort rokje aan had en vroeg of ik hem kon oprapen al dat soort flauwe geintjes. De andere keer deed ik een wit stikkertje onder z`n muis zodat hij deze niet kon gebruiken en dacht hij dat z`n muis kapot was. Al dat soort flauwe geintjes. Maar vandaag had ik een rot humeur. Er waren een 3 tal collega`s op vakantie waardoor het ook nog eens drukker was dan anders. Mijn baas was ook op vakantie waardoor iedereen de meeste dingen aan mij kwam vragen. Ik moest nog 3 hele weken wachten voordat ik op vakantie kon.. M`n collega`s hadden natuurlijk in de gaten dat mijn humeur niet al te best was en gingen gewoon door met hun grollen om proberen me op te vrolijken, maar met weinig succes. Ik was gewoon aan vakantie toe. Het was eindelijk 5 uur en het kantoor ging sluiten. Op vrijdag doen we altijd gezellig na borrelen dat is een vaste traditie hier. De deur ging opslot en iedereen kon een verdieping hoger in een aparte kamer wat drinken, darten of gezellig met elkaar kletsen. Ik was als enige nog niet klaar met m`n werk en kon helaas nog niet meedoen met de gezelligheid. Ik hoorde m`n collega`s al gezellig kletsen en lachen. Ik liep langs de deur van de kamer en struikelde met m`n hoge hakken over een bierdop die iemand had geprobeerd naar iemands kop te gooien. Ik liet een map met documenten vallen en vloekte hier bij en bukte om ze op te rapen. Ik was door mijn humeur vergeten dat ik een lekker klein rokje had aangetrokken en hoorde aan het gefluit uit de kamer dat mijn collega`s dit ook niet ontgaan was. Met al een paar drankjes op kan je de sfeer aanvoelen.